2019-09-23 12:15:56• hírek • (x)

Pénztárcabarát falfestékek, egyenesen Szatmár megyéből

Tudtad, hogy megyénkben működik egy festékgyár, mely teljes mértékben szatmári kezekben van? Bemutatjuk a Pasca családot, mely a különféle nehézségek ellenére sem hagyta el az országot, ehelyett inkább kemény munkával életre hívták és elismert márkává tették a Lebadát. A fejlesztések és befektetések azonban nem álltak meg, Szamosborhídon létrehozták a cég saját festékgyárát is.

A Faur termékcsalád egyik legnépszerűbb tagja a nemesvakolat, melyet fakéreg mintájának köszönhetően szívesen használnak kinti és benti felületekre is. Ennek alapjául egy vizes diszperzióba kevert szintetikus gyanta szolgál, melyhez szilikonozott latexet és 1,5-2 milliméteres ásványi szemcséket adnak. Ezt a barázdás nemesvakolatot bármilyen ásványi alapú felületre fel lehet hordani: pl. a szokásos mész-cement vakolatokra, glettgipszre, betonra vagy akár gipszkarton lapokra is.


A vakolatot a felülethez való kivételes tapadás, jó fedőképesség, gyors száradási idő, a rossz időjárással, illetve karcokkal és erős fizikai behatásokkal szembeni ellenállás jellemzi, ugyanakkor a festék által képzett réteg vízhatlan, ám a párát kiválóan átengedni, ezzel meggátolja a penészedést, gombásodást.


A Faur nemesvakolat két változatban készül: „rizsszem” textúrával, valamint faerezetű mintával, melyet a kliens kérésének megfelelően lehet tovább színezni. A „rizsszem” textúrájú vakolatból az alap természetétől és a réteg vastagságától függősen kb. 2,3-2,8 kilogrammra lesz szükség négyzetméterenként, a famintázatúból pedig ugyanezen szempontokat figyelembe véve 2-3,2 kilogramm között mozog a négyzetméterenként szükséges mennyiség.


Ha neked is fontos, hogy minőségi anyaggal dolgozz, mely beváltja a hozzá fűzött ígéreteket, akkor irány a Lebada, ahol a Faur nemesvakolatot most 99 lej/24 kg egységáron vásárolhatod meg.


Fedezd fel az otthonosság művészetét a kiváló minőségű termékek széles skáláján keresztül. Szakszerűség és Felelősség. Kreativitás és Együttműködés. Folyamatos fejlődés. Éld át az igazi kreativitás élményét a Lebada bemutatótermekben és online, a  www.novolor.ro oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: